DSA67 Alpaca Nordic Summer

KIELI: NORJA

Koko: Aikuinen

Lankalaadut : Pima Baby, Faerytale, Fat Faerytale, Mäntä

Tekniikka: Kuvioneulo, virkkaa, neulo, reikäneulo

Suunnittelija: Anne-Kirsti Espenes, Kari Haugen

EUR11.38
EUR12.65
Säästät: EUR1.27
Availability: Varastossa

Katso Du Store Alpacan hienot reseptit täältä

Katso myös luettelon korjaukset täältä

DSA67 Alpaca Nordic Summer

BOHO CHIC!Nyt lähestymme kovaa vauhtia uutta kevät- ja kesäkautta ja on aika suunnitella. Kohti kevään huippusesonkia ollaan menossa tiukkailla neulelistoilla! Jos etsit inspiraatiota, heittäydy tänne. Rakastamme PIMA BABY:tä - suosikkia 85-prosenttisesta perulaista Pima-puuvillasta ja 15-prosenttisesta baby-alpakasta - täydellinen lanka kesän neulomiseen. Ja toivottavasti teet samoin, pehmeämpää puuvillalankaa kannattaa etsiä pitkään.

Herkulliset, poltetut maustevärit. Kaunis, pehmeä lanka Pima-puuvillapakkauksessa, joka sopii yhtä hyvin puikoihin kuin virkkauskoukkaan. Tyylikkäitä vaatteita, joita voit täyttää lomamatkalaukussasi – ja monia, jotka ovat yhtä hyödyllisiä ympäri vuoden. Jaamme nyt 23 uutta mallia trendikkäiden muotineuleiden ja tyylikkäiden klassikoiden kanssa. Singlet, neulepuserot, lyhyt- tai pitkähihaiset topit, shortsit ja neuletakit. Ja tietysti lämpimiä pehmusteita viileisiin kesäiltoihin ja milloin tahansa. Kaikki upeissa pitsissä ja rohkeissa punoksissa yhdistettynä yksinkertaisiin rakenteisiin ja sileän ompeleen. Kaikille löytyy kesäprojekti!

VÄRIT! - Myönnämme, että olemme nyt koukussa lämpimiin, poltettuihin mausteväreihin, joissa on syviä ja hieman mystisiä sävyjä. Pointti on, että tämä paletti on superherkullinen lomakultaiselle iholle. Täältä löydät sekä lämpimiä että kylmiä värisävyjä persikka-, mandariini-, kaneli-, pistaasipähkinä- - ruusu-, lila-, laventeli- ja indigo-sävyistä denimsinisessä. Ja kun kaikki vaatteet ovat yksivärisiä, on kapea asia valita oma suosikkisi.

Lomaneuloksen aloittamisessa on jotain lupaavaa. Auringonloma ja kesä tuntuvat silloin vähän lähempänä. Ja hetken kuluttua olemme valmiita purkamaan talvivaatteet, mukavat villapaidat ja paksut villasukat. Toivotamme meille toista herkullista, luovaa aikaa, jossa on paljon neuleinspiraatiota, kaunista lankaa ja superhienoa neuletta kaikilla puikoilla!

MITÄ EI OLE RAKASTAA!

Margaretha Finseth

Suunnittelu- ja brändipäällikkö

LANGATALO

Lindehobby

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi

Lisää arvostelu: