Apila AMOUR Virkkuukoukku (2,0-15,0 mm)

Cloverin Amour-virkkuukoukut ovat koot 2,0-15,0 mm

Jokaisella koolla on oma värinsä, joten ero on helppo tunnistaa

Availability:

Clover AMOUR Virkkuukoukku

Ergonomisesti muotoillut virkkauskoukut muovikahvoilla, jotka sopivat hyvin käteen, joten voit virkata tuntikausia vaivattomasti.

Clovers Amour -virkkuukoukut ovat kooltaan 2,0-15,0 mm ja jokaisella koolla on oma värinsä, joten löydät helposti puuttuvan koukun.

Kooissa 2,0-6,0 mm kärki on alumiinia, kun taas 6,5 mm:n ja sitä suurempien muovinen kärki.

Lindehobby
13/03/2018

Olen virkannut viimeisen 45 vuoden ajan sellaisen/. Minulla on aina merkki virkkauspinien sormessa. Sitten uhrasin rahaa tähän virkkauskoukkuun, minun olisi pitänyt tehdä sinä vuosi sitten. Se ei painaa mitään ja on niin mukava ja pehmeä eikä anna syvän merkintää sormessa. Olen täysin me, dt tyytyväinen siihen, niin suosittelemme sitä.

11/12/2018

Parhaat saatavilla olevat virkkausneulat. Olen ostanut itselleni köyhiä kaikenlaisista hedge -neuloista ja ostanut kaikki saatavilla olevat tuotemerkit, sekä halvat että erittäin kalliit. Mutta nämä virkkauspit ovat yksinkertaisesti parhaita. Ne liukuvat hienosti ja sileät naamioiden läpi, eivätkä tartu lankaan kuten muut neulat. Ne ovat aina suosikki virkkausneulani ja ne, joiden kanssa olen aina virkan.

21/07/2019

100% parhaat saatavilla olevat virkkausneulat.

05/11/2019

Vain apila Amour minulle

04/03/2020

Todella herkullinen virkkauskoukku. Minulle toimii niin hyvin, etten enää käsittele jännetulehdusta. Joten ovat huomanneet, että se on todella tärkeää hyvällä virkkauskoukulla :-)

Lisää arvostelu:
spacer