Viking Lovikka

Sisältö: 100% Highland Merinovilla

Paino/pituus: 100 g = n. 60 metriä

Suositellut puikot: 10.00 mm

Neuletiheys: 10 cm = 10 s

Pesu: Hienopesu 30°C ilman huuhteluainetta / Ei rumpukuivausta / Kuivataan tasolla

EUR9.30
Availability:
  • Buy 5 and more for EUR8.39 for each
  • Buy 7 and more for EUR7.85 for each
  • Buy 10 and more for EUR7.50 for each

Viking Lovikka

Koe ihana Viking Lovikka lanka, joka on täydellinen lämpimien ja viihtyisien talviasusteiden luomiseen. Tämä kevyt lanka on ihanteellinen lapasille ja tossuille, jotka voit helposti huovuttaa joko koneessa tai käsin, tai harjata pehmeän ja ainutlaatuisen viimeistelyn saavuttamiseksi. Viking Lovikka on erityisen suosittu Ruotsissa ja Suomessa, tunnettu lämmöstään ja kestävyydestään.

Käyttö
Viking Lovikka on täydellinen valinta lämpimien lapasten ja tossujen neulomiseen. Lanka on myös fantastinen erilaisiin asusteisiin, joita voit helposti mukauttaa ja huovuttaa tarpeen mukaan.

Edut

  • Materiaali: 100% Highland merinovillaa Perusta.
  • Huovutusprojektit: Täydellinen huovutusprojekteihin.
  • Kestävyys: Erittäin kestävä ja pitkäikäinen.

Käyttövinkit
Neulo projektisi hieman suuremmiksi, koska huovutus saa ne kutistumaan. Pese aina neulotut kappaleesi varovasti haaleassa vedessä, jotta vältät ei-toivotun huovutuksen. Käytä harjaa huovutetun neuleen pinnan karhentamiseen, jotta saat pehmeän ja pörröisen viimeistelyn. Testaa aina värinpitävyys pesemällä ensin pieni näyte.

Miksi valita tämä lanka
Viking Lovikka lanka on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat luoda lämpimiä ja kestäviä neuleprojekteja. Villa tulee tiloilta, joilla on korkea eläinten hyvinvointi, missä mulesing on kielletty, mikä takaa eettisen ja laatutietoisen tuotannon.

Katso samanlaisia tuotteita täältä

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi

Lisää arvostelu: