1853 -liivi punoksilla

Price from
EUR20.68

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Neulottu liivi punoksilla Mayflower New Sky Light -langasta . Koko XXS-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower New Sky Light 1
EUR6.89
Availability: Vain 15 kpl varastossa
Fjern fra kit

1853 -liivi punoksilla

Punokset ovat loistava tapa lisätä yksityiskohtia neuleisiin - ja samalla ne lisäävät ylimääräistä tekstuurin kerrosta, mikä nostaa neuleen uudelle tasolle. Tässä olemme käyttäneet neulottuja punoksia antamaan yksinkertaiselle liiville mielenkiintoisen väänteen.

Liivi on neulottu Mayflower New Sky Light -langasta, jonka juoksupituus on 300 metriä per. 50 grammaa. Huolimatta langan pitkästä juoksupituudesta, tämä kuvio on neulottava puikolle 4. Tämä johtuu siitä, että langassa on 35 % alpakkaa, 35 % villaa ja 30 % nylonia. Koostumus tekee langasta niin pörröisen ja ilmavan, että se voidaan neuloa ilman ongelmia keskipaksuilla puikoilla.

Liivin punokset erottuvat erityisen kauniisti New Sky Lightilla neulottaessa. Punotut elementit saavat pehmeämmän sävyn ja tulevat vähemmän korostuneiksi. Tämä tekee niistä vähemmän hallitsevia ja väkivaltaisia, vaikka ne on neulottu 8 ja 12 silmukalla.

Punosten neulominen vaatii hieman harjoittelua, ja se voi olla haastavaa aloittelijoille. Tässä kuviossa kuitenkin kaikki punokset on neulottava oikealta puolelta ja samalla ne punotaan joka kerta samalle puolelle, mikä helpottaa hieman.

Voit itse tutustua reseptiin tarkemmin lataamalla sen yllä olevasta linkistä. Nauttia.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE
spacer