Sandnes KlompeLompe Merinoull

Sisältö: 100% Merinovilla

Paino/Pituus: 50 g = n. 105 metriä

Suositellut Puikot: 3.5 mm

Neuletiheys: 10 cm = 22 s

Hoito: Konepesu 30 ℃ / Ei rumpukuivausta / Älä käytä huuhteluainetta

EUR8.49
Availability:

Sandnes KlompeLompe Merinoull

Tutustu Sandnes KlompeLompe Merinoulliin, monipuoliseen ja korkealaatuiseen lankaan Sandnes Garnilta. Tämä 100% merinovillasta valmistettu lanka yhdistää toimivuuden ja estetiikan parhaat puolet. Superwash-käsitelty villa takaa helpon hoidettavuuden ja pehmeän mukavuuden, joka on täydellinen sekä neulomiseen että virkkaamiseen.

Käyttötarkoitukset
Sandnes KlompeLompe Merinoull sopii erinomaisesti villapaitoihin, neuletakkeihin, pipoihin, pieniin peittoihin ja paljon muuhun. Lanka on erityisen sopiva vauvojen ja lasten vaatteisiin superwash-käsittelyn ansiosta, mikä mahdollistaa sen konepesun.

Tuotteen Edut

  • Eristävä ja kosteutta siirtävä: Merinovilla pitää sinut lämpimänä ja kuivana.
  • Helppo hoito: Superwash-käsitelty ja voidaan pestä 30 asteessa pesukoneessa.
  • Pehmeä ja mukava: Täydellinen herkälle iholle, ihanteellinen vauvojen ja lasten vaatteisiin.


Käyttövinkkejä
Sandnes KlompeLompe Merinoull on helppo työstää, sekä neulomiseen että virkkaamiseen. Käytä 3.5 mm puikkoja saavuttaaksesi 22 silmukan neuletiheyden 10 cm:llä. Langankestävyyden säilyttämiseksi suositellaan valmiiden projektien pesemistä erikseen ja villapesuohjelmalla. Käytä villapesuainetta hellävaraiseen käsittelyyn.

Miksi valita tämä lanka?
Sandnes KlompeLompe Merinoull on täydellinen valinta, jos etsit monipuolista ja helppohoitoista lankaa erilaisiin projekteihin. Olitpa neulomassa itsellesi tai perheen pienimmille, arvostat tämän langan pehmeää, lämmintä ja kestävää laatua.

Katso vastaavat tuotteet täältä

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi

Lisää arvostelu: