DROPS Delight Print

Sisältö: 75 % villaa, 25 % polyamidia

Lankaryhmä: A (23 - 26 silmukkaa) / 4 kerrosta / sormitus

Paino / pituus: 50 grammaa = n. 175 metriä

Suositeltavat sauvat: 3,5 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 23 s x 30 krs

Hienopesu tai villapesu 40ºC / Älä koskaan käytä huuhteluainetta / Pyyhi tasaiseksi

 

EUR2.89
Availability: Vain 22 kpl varastossa

DROPS Delight Print

Pehmeää ja jännittävää superwash-käsiteltyä villaa

Ylellinen, superpehmeä villalanka kauneimmissa väreissä!

DROPS Delight on 1-lankainen lanka, joka on valmistettu superwash-käsitellystä villasta, joka on vahvistettu polyamidilla. Jännittävä lanka, joka voidaan pestä koneessa ja jota voidaan käyttää paljon muuhunkin kuin sukkiin. Kokeile suurempien mallien, kuten takkien, huivien ja asusteiden, kanssa.

DROPS Delight näyttää "käsin kehrätyltä" pienillä variaatioilla ohuista ja paksuista alueista, herkulliset värit on luotu "magic print" -tekniikalla, se antaa upeita väriyhdistelmiä, pehmeillä siirtymillä, jotka muodostavat täysin ainutlaatuisia kuvioita ja sävyjä. Se tarkoittaa myös sitä, että samoissa juhlissa voit kokea sekä tummempia että vaaleampia muunnelmia. Tämä ei ole vika, vaan osa langan ominaisuuksia.

Muista, että värikartan kuvien näytteet ovat noin 30 cm leveitä. Melangin ulkonäkö vaihtelee riippuen siitä, kuinka kapea tai leveä vaatteet on tehty.

Tämä lanka on Öko-Tex®-sertifioitu (sertifikaatin numero 25.3.0099), Standard 100, luokka I. Tämä tarkoittaa, että se on testattu ja että se on täysin vapaa haitallisista kemikaaleista ja on turvallista käyttää. Luokka I on korkein taso, mikä tarkoittaa, että se sopii hyvin myös vauvantarvikkeisiin (0-3 vuotta).

Lindehobby

16/05/2019

Se on vain suosikkini langani. Ovat tehneet paljon asioita lankapuhaltimissa ja huivissa. Sekä neulonta että virkkaus

Lisää arvostelu: