Nokkosen kuidut

Oletko yksi niistä monista tanskalaisista, jotka etsivät luomulankaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Nokkoskuidut ovat 100% luonnollista lankaa, jota voit käyttää kaikenlaisiin neule- tai virkkausprojekteihin - ja tämän sivun tuotteet ovat jopa luomutuotteita. Se hyödyttää ympäristön lisäksi myös sinua ja kehoasi, koska et altista kehoasi tarpeettomille kemikaaleille. Nokkoskuituja sekoitetaan kuitenkin aina muihin kuituihin - useimmiten villaan. Nokkoskuidut korvaavat ne ominaisuudet, jotka tekolangat muutoin antavat monissa lankaseoksissa. Nokkoskuidut antavat langalle ylimääräistä kestävyyttä samalla kun siinä on kaunista kiiltoa ja värileikkiä. Kaiken kaikkiaan nokkoskuiduissa ei ole mitään negatiivista - päinvastoin! Tältä sivulta saat yksinomaan 100 % luonnollista lankaa, joka on sekä kaunista katsella, orgaanista että uskomattoman kestävää.

Materiale_227: 70% Økologisk uld / 30% Nælde fibre
EUR6.32
EUR7.69
Säästät: EUR1.37
0 arvostelua
Materiale_227: 70% Økologisk uld / 30% Nælde fibre
EUR6.32
EUR7.69
Säästät: EUR1.37
0 arvostelua
Materiale_227: 70% Superwash uld / 30% Nælde fiber
EUR6.32
EUR7.69
Säästät: EUR1.37
0 arvostelua
Materiale_227: 70% Økologisk uld / 30% Nælde fibre
EUR53.57
0 arvostelua
Materiale_227: 80% luomuvillaa / 20% nokkoskuitua
Price from
EUR7.15
EUR7.95
Säästät: EUR0.80
0 arvostelua
Materiale_227: 45% mohairia + 30% nokkoskuituja + 25% villaa
EUR8.99
0 arvostelua
Materiale_227: 50% hienoa merinovillaa + 30% erittäin hienoa alpakkaa + 20% nokkoskuitua
EUR8.99
0 arvostelua
Materiale_227: 44% Luomupuuvilla / 34% Nokkonenkuitu / 22% Superwash-villa
EUR6.49
0 arvostelua

Villa- ja nokkoskuidut: täydellinen sekoitus

Villa- ja nokkoskuidut ovat monella tapaa täydellinen yhdistelmä käytännössä kaikissa neuleprojekteissa. Villa on uskomattoman lämpöä eristävä, mutta samalla se myös viilentää. Se voi säädellä itseään kehosi lämpötilan mukaan. Villa tunnetaan virheellisesti naarmuuntumisesta ja epämukavuudesta päällä, mutta juuri tällä sivulla oleva villa on pehmeää ja mukavaa päällä. Kun yhdistät villan nokkoskuituihin, siitä tulee myös uskomattoman kestävää ja kimmoisaa - joten se on kaikin mahdollisin tavoin täydellinen yhdistelmä.

Aloita seuraava neulontaprojektisi

Olitpa aloittelija tai koulutettu neule- tai virkkausmaailmaan, on tärkeää, että tiedät mitä haluat luoda ennen kuin aloitat neulomisen tai virkkauksen. Jos sinulla ei ole inspiraatiota seuraavaa luomusta varten, voit tutustua moniin erilaisiin resepteihimme , joista monet ovat jopa ilmaisia. Löydät reseptejä sekä vauvojen että lasten vaatteisiin, naisten vaatteisiin , miesten vaatteisiin , kodin sisustukseen ja paljon muuta. Melkein vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit luoda verkkosivuillamme olevista langoista. Mutta tietysti on myös todella tärkeää, että laitteet ovat kunnossa. Kun napsautat kahta erilaista villa- ja nokkoskuituamme, sinulle kerrotaan, mitä tikkuja ja neuloja suosittelemme käyttämään - silloin voit olla varma, että saat mahdollisimman kauniin ja siistin lopputuloksen.

Turvallinen ja nopea toimitus

Tavaroiden tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja nopeaa. Kun olet löytänyt tuotteen tai tuotteet, jotka haluat ostaa, lisää ne ostoskoriin ja maksa sen jälkeen joko pankkikortilla tai Mobilepaylla. Tietenkin käsittelemme kaikkia tietojasi luottamuksellisesti, turvallisesti ja turvallisesti. Sinulla on myös mahdollisuus valita toimitustapa, jossa päätät itse, toimitetaanko tavarasi suoraan ovelle vai haluatko noutaa ne lähimmästä pakettilaatikostasi. Toisin sanoen sinulla on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja sekä toimitukseen että maksuun, joten voit valita juuri tarpeitasi parhaiten vastaavan maksu- ja toimitustavan.