1788 reikäkuvioinen liivi

Price from
EUR18.97

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Naisten reikäkuvioinen liivi, joka on neulottu Mayflower Easy Care Cotton Merino -langasta . Koko S-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower Easy Care Cotton Merino S29
EUR3.79
Availability: Ei varastossa
Fjern fra kit

1788 reikäkuvioinen liivi

Slipover on hieno asia olla kaapissa, sillä sillä voi piristää useimpia asuja. Tämä herkullinen slipover on muotoiltu hienolla rombiskuviolla, mikä antaa sille klassisen ilmeen ja tekee siitä visuaalisesti mielenkiintoisen.

Slipoverissa on yksinkertainen ulkonäkö, mikä tekee siitä erittäin helpon muotoilla. Sitä voidaan käyttää mekkojen, paitojen ja puseroiden päällä, jos haluat tehdä asustasi ainutlaatuisemman. Olemme päättäneet neuloa slipoverin kauniin sinisenä, mutta voit käyttää myös vaaleampaa väriä, jos se on enemmän tyyliisi.

Tässä reseptissä on käytetty Mayflower Cotton Merinoa. Cotton Merino on herkullinen ja monipuolinen lanka, 50 % superpesukäsiteltyä villaa ja 50 % puuvillaa. Molemmat materiaalit ovat orgaanisia, mikä antaa langalle hyvän hengittävyyden, ja samalla lanka ei lämpene läheskään yhtä lämpimäksi kuin puhdas villalanka. Lisäksi Mayflower Cotton Merinon juoksupituus on 170 metriä per. 50 grammaa.

Hiomapäällisen etu- ja takaosa neulotaan erikseen ja asennetaan. Se voi tehdä reseptistä helpommin aloittelijan ymmärrettävän, ja samalla reikäkuvio on melko yksinkertainen.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE
spacer