1825 Virkattu pusero, jossa resorihelma

Price from
EUR26.56
Tässä on mitä tarvitset
Mayflower Easy Care Cotton Merino S23
EUR3.79
Availability: Vain 51 kpl varastossa
Fjern fra kit

1825 Virkattu pusero, jossa resorihelma

Virkattujen puseroiden reseptejä on aivan liian vähän, ja siihen haluaisimme muuttaa. Jos pidät virkkuukoukun käytöstä, voit tehdä tämän kauniin ympärivuotisen puseron, jossa on resorireunat. Reuna on virkattu kiinteästi, kun taas pusero itse on virkattu ilma- ja tankoompeleilla.

Pusero on virkattu Mayflower Cotton Merino -langasta, joka on 50 % villan ja 50 % puuvillan seos, juoksupituus 170 metriä per. 50 grammaa. Villan ja puuvillan yhdistelmä tarjoaa herkullisen temperoidun langan laadun, joka sopii täydellisesti ympärivuotiseen käyttöön.

Virkatut puserot voivat olla hieman jäykempiä kuin samasta langasta valmistettu neulottu pusero. Siksi tämä pusero on suunniteltu virkatulla reikäkuviolla, mikä tekee siitä kevyen ja joustavan, joten se on vähintään yhtä mukava kuin neulottu.

Kuvio on ilmeisin helposti harjoitettavalle virkkaajalle, joka hallitsee perusompeleita eri ompeleiden suhteen. Voit kokea hauskan ja jännittävän virkkauskokemuksen, jossa yrität virkata puseron ylhäältä alas virkatuilla raglan-hylsyillä.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE
spacer