1827 3i1 Pusero, jossa lyhyet 7/8- ja pitkät hihat

Price from
EUR11.38

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

3i1 Pusero, jossa lyhyet, 7/8- ja pitkät hihat, neulottu Mayflower Easy Care Cotton Merino -kankaasta. Koko XXS-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

HUOM . Korissa on lyhythihaisen puseron neulottava esine.

Huomaa, että tarvitset enemmän lankaa, jos valitset 7/8-hihat tai pitkät hihat.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower Easy Care Cotton Merino S24
EUR3.79
Availability: 13 varastossa
Fjern fra kit

1827 3i1 Pusero, jossa lyhyet 7/8- ja pitkät hihat

Täältä et todellakaan saa vain yhtä reseptiä, vaan sen sijaan kolme. Olemme päättäneet tehdä tämän reseptin niin, että sitä on saatavana kolmessa eri muunnelmassa. Tämä tarkoittaa, että voit neuloa puseron lyhyillä hihoilla, 7/8-hihoilla ja pitkähihaisilla. Kolme yksinkertaista muunnelmaa, joista saadaan kolme hyvin erilaista puseroa.

Itse pusero on neulottu ylhäältä alas. Tämä minimoi kokoamistyön, sillä puseron valmistuttua tarvitsee vain ommella kaksi pientä reikää kainaloihin yhteen. Näin voit keskittyä neulomiseen etkä tarvitse huolehtia hankalia jälkiasennuksista.

Pusero on neulottu Mayflower Cotton Merino -langasta, jonka materiaali on 50 % villaa ja 50 % puuvillaa, mikä tekee langan laadusta sopivan sekä kesä- että talvikuukausiin. Sekä villa että puuvilla ovat orgaanisia materiaaleja ja siksi niillä on hyvä hengittävyys. Tämä tarkoittaa, että keho itse saa optimaaliset mahdollisuudet säädellä lämpötilaa, joten et saa sitä liian kuumaksi tai kylmäksi.

Löydät kaikki kolme reseptiä samasta tiedostosta. Huomaa, että tarvitset enemmän lankaa, jos valitset 7/8-hihat tai pitkät hihat.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE